Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 11 to 20 of 70

Thread: SDLMame 0.125 on WII - MAME Arcade Games Emulator for Nintendo Wii

                  
   
  1. #11
    DCEmu Coder
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, sorry for the issues. The "autorreset" bug is caused by the autoframeskip option. I dont know why, but when it is set on the wii, it causes a reset on mame .

    Iīm working in a thematic version of mame (like in PSP), that will reduce the loading times. I will take out the drivers and cpus that does not work (CPS2 gives too many problems).

  2. #12
    DCEmu Rookie havoc_012's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Posts
    180
    Rep Power
    50

    Default

    Thanks, awesome emulator, Nuvalo.

  3. #13

    Default

    can't get it working. tried small and big roms. it just said "initializing..."

    i guess it's a first step but there are three major problems i have with this release.

    loading times, getting it to work and the size of the emulator.

    thanks. hopefully this will start working sometime soon. wii need mame.

  4. #14
    DCEmu Coder
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    I uploaded a new version, that solves pronblems like resets on small roms (bigger ones still might erset the console, but that is another problem) or the savestate. You can download it here:

    http://www.megaupload.com/?d=EEABKJDU

  5. #15
    DCEmu Rookie Sir_Voe's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    198
    Rep Power
    46

    Default

    The first two times I tried this new version, I was able to access the rom list and attempted to load Double Dragon then The Simpsons. It froze both times. Now I'm back to not getting beyond "initializing..".
    Thanks for continuing on this project though. I'm sure it will all be worked out in time.

  6. #16
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you Nuvalo!
    Last edited by c4105; May 13th, 2008 at 23:51.

  7. #17
    DCEmu Regular goshogun1's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    311
    Rep Power
    0

    Default

    First time I was able to acess the rom list, and tried Rastan. It wouldnt start after like 20 mins of waiting so I reset. Now its stuck "initializing", and I can't even get to the rom list. Just the fact that this is being created really makes me happy though. Thank you Navulo! :thumbup:

  8. #18

    Default

    got the reset on a few cps2 games but after fining all the CHD files it seem to decrypt load ect just fine its a really nice benchmark in wii homebrew and i feel blessed to have this! thanks navulo!

  9. #19
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by goshogun1 View Post
    First time I was able to acess the rom list, and tried Rastan. It wouldnt start after like 20 mins of waiting so I reset. Now its stuck "initializing", and I can't even get to the rom list. Just the fact that this is being created really makes me happy though. Thank you Navulo! :thumbup:
    same here after trying to load Aliens

  10. #20
    DCEmu Rookie Sir_Voe's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Posts
    198
    Rep Power
    46

    Default

    Quote Originally Posted by neogeo123 View Post
    same here after trying to load Aliens
    Have you disabled WiiConnect24?

Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •