Valentines Day
Results 1 to 3 of 3

Thread: |SWITCH] GrafX2 Switch v1.0.0

                  
   
  1. #1
    Won Hung Lo wraggster's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nottingham, England
    Age
    47
    Posts
    127,468
    Blog Entries
    3209
    Rep Power
    50

    Default |SWITCH] GrafX2 Switch v1.0.0

    New from romain337

    Here is a quick and dirty port of GrafX2 the famous paint editor that we all love.
    I just created a Makefile and put all the needs inside, then added a bunch of defined(__SWITCH__) here and here. Just diff the source (included) against the original to see what changed if you ever want to add things on it.

    I do not plan to support this project so feel free to take the source and maintain it on github yourself. Maybe in 6 month or more I'll add proper mouse support or something.

    Things that don't work:
    - on screen keyboard (it appear but nothing can be typed with it)
    - no lua scripting
    - no tiff support
    - 1280*720 resolution. It seem like a bug in SDL2, but really, I don't know.

    Things that work:
    - drawing \o/
    - loading/saving (if you can type into the textbox).
    - ...

    All credits to the original authors of this program.
    http://grafx2.chez.com/

    The original project is on gitlab:
    https://gitlab.com/GrafX2/grafX2

    https://www.nintendomax.com/viewtopi...7fc9f76224c13c

  2. #2
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Yo, I got Labo VR today and it was going great...until it scratched my lenses. Now, I knew the risk I was taking but for the most part it seemed to be fine, but then I took them off after a while and found them scratched. Right in the part where I look straight through, Speed Test Scrabble Word Finder Solitaire it'd be like having a dot in the middle of your vision. Now I assume you'll be able to get away wearing Glasses with VR if you don't have thick lenses like me (Ambylopia/Lazy Eye), but for those who do, please, PLEASE becareful. Use an old pair if you can, one that you don't really care about screwing up.
    It really sucks, considering I need Glasses to even see so I can't take them off...well I can but not for long periods of time and especially not for VR.
    I'm lucky I have a backup pair that isn't too different lense wise to my main pair lense. Just sucks I gotta take them and get it repaired, gonna cost me money that I don't have.
    And on top of it, it may have scratched my VR lense, however it seems to be fine, but please becareful with that too.
    Last edited by viprit; April 13th, 2019 at 18:54.

  3. #3
    Registered User
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default pubg lovers

    Quote Originally Posted by viprit View Post
    Yo, I got Labo VR today and it was going great...until it scratched my lenses. Now, I knew the risk I was taking but for the most part it seemed to be fine, but then I took them off after a while and found them scratched. Right in the part where I look straight through, Speed Test Scrabble Word Finder Solitaire it'd be like having a dot in the middle of your vision. Now I assume you'll be able to get away wearing Glasses with VR if you don't have thick lenses like me (Ambylopia/Lazy Eye), but for those who do, please, PLEASE becareful. Use an old pair if you can, one that you don't really care about screwing up.
    It really sucks, considering I need Glasses to even see so I can't take them off...well I can but not for long periods of time and especially not for VR.h
    this is link


    I'm lucky I have a backup pair that isn't too different lense wise to my main pair lense. Just sucks I gotta take them and get it repaired, gonna cost me money that I don't have.
    And on top of it, it may have scratched my VR lense, however it seems to be fine, but please becareful with that too.



    https://vote-onlin.com/Online-Voting.php?pid=18

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wifi Switch not Working
    By Staksmokenmylung in forum DCEmu Homebrew, Emulation, Hacking and Development Forum
    Replies: 0
    Last Post: August 11th, 2005, 00:10
  2. Replies: 2
    Last Post: August 3rd, 2005, 17:37
  3. Switching to homebrew on GameBoy Micro
    By doublenegative in forum Off Topic Forum
    Replies: 1
    Last Post: July 28th, 2005, 16:20
  4. need help:ghost switch for sLiM
    By player8909@aol.com in forum Hardware Forum
    Replies: 1
    Last Post: February 4th, 2005, 19:41
  5. adding a switch
    By Mr._Poo_Poo in forum Hardware Forum
    Replies: 4
    Last Post: August 20th, 2004, 10:55

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •