Results 1 to 9 of 9

Thread: PLynx 0.4 (Atari Lynx Emulator for the PSP)

                  
   
  1. #1
    Won Hung Lo wraggster's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nottingham, England
    Age
    43
    Posts
    118,156
    Blog Entries
    3209
    Rep Power
    50

    Thumbs up PLynx 0.4 (Atari Lynx Emulator for the PSP)

    PLynx has again updated his Atari Lynx Emulator for the PSP, heres whats new in this version:

    v0.4:

    - Screen size selection : Original, x2, Full screen
    - Filtering method selection : Nearest, Linear
    - Possibility to overwrite last saved context file
    - Save configuration for each game

    Download at the official homepage hosted by the DCEmu/Emulation 64 Network here --> http://plynx.dcemu.co.uk

  2. #2
    Banned Voltron's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    United States
    Posts
    857
    Rep Power
    0

    Default This is coming right along...

    Great news to hear about another update. This EMU seems to be coming along great. Does anyone know if this version will load with 2.0 Eboot Loader? Anyway, keep up the much appreciated work.

  3. #3
    PSP Coder
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    40
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Voltron
    Great news to hear about another update. This EMU seems to be coming along great. Does anyone know if this version will load with 2.0 Eboot Loader? Anyway, keep up the much appreciated work.
    Seems yes
    Quote Originally Posted by JasonJ
    The previous Plynx_0.3b EMU worked in 2.0 - (EBoot Loader_v0.8). So shouldn't this work too? I'm gonna give it a go.
    --
    Yeah it still works in 2.0.
    From psp updates.

  4. #4
    DCEmu Rookie
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    102
    Rep Power
    32

    Default Great Work

    Great work PLYNX. This is coming along great. The addition of the ability to save config for each game is excellent.

    This is one of those emus that I'll be coming to this site daily to check on.

    Love your work, Cheers

  5. #5
    DCEmu Pro
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Portugal
    Posts
    505
    Rep Power
    36

    Default

    Cool, another update for an emulator. I like oldschool games and I didnīt get a chance to play the atari lynx back in the day. Now i can play it on my psp
    Thanx

  6. #6
    Banned Voltron's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    United States
    Posts
    857
    Rep Power
    0

    Default Help Please!

    New to this EMU. I am using 2.0 with EBOOT LOADER 0.9.

    I obtained the lynxboot.img bios and its in the same directory as the EBOOT. The EMU seemingly loads fine. I see the rom list. I can access options and actions, etc. But everytime I try to run a game it says its creating the configuration but once done it just goes to a black blank screen. The PSP is not freezing and I can press select to get back to the ROM list, etc. Am I doing something wrong? Any help would be appreciated.

  7. #7
    PSP Coder
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    40
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Voltron
    New to this EMU. I am using 2.0 with EBOOT LOADER 0.9.

    I obtained the lynxboot.img bios and its in the same directory as the EBOOT. The EMU seemingly loads fine. I see the rom list. I can access options and actions, etc. But everytime I try to run a game it says its creating the configuration but once done it just goes to a black blank screen. The PSP is not freezing and I can press select to get back to the ROM list, etc. Am I doing something wrong? Any help would be appreciated.
    Hum please check the format of your lynxboot.img and of your cartridges files.

  8. #8
    Banned Voltron's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    United States
    Posts
    857
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks PLynx...

    It was a bad lynxboot.img. It is working pretty good now. Awesome work.

  9. #9
    PSP Coder
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    40
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Voltron
    Thanks PLynx...

    It was a bad lynxboot.img. It is working pretty good now. Awesome work.
    Awww I forgot to check the validity of the lynxboot.img ...
    I must do it.
    Thank you to have found this bug

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •