Results 1 to 5 of 5

Thread: need help with psp homebrew error 80020148

                  
   
  1. #1
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    psp need help with psp homebrew error 80020148

    all other homebrew works just fine with my 5.00 m33-6, but when i try to put a flash homebrew on it so i can flash my gameboot its says game cannot be started 80020148 ive tried 2 already (flashi flash and falsh agent g) please help, ive already tried putting them inthe GAME150 folder but no luck

  2. #2
    DCEmu Newbie mikeytje's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Default

    Did you enable flash?

  3. #3
    DCEmu Rookie Viralmind's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Houston
    Age
    35
    Posts
    115
    Rep Power
    50

    Default

    what kernel do you have it set to in recovery mode?

  4. #4
    DCEmu Legend mike_jmg's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The Darkest depts of Hades
    Age
    35
    Posts
    2,099
    Rep Power
    0

    Default

    I bet the files on your flash0 are hidden, use this, make a backup and then flash anything you want (that works on 5.00 that is).

    I got my flash0 theme working thanks to this program, just be very careful with the waves cause they'll semi brick your PSP if you don't put the "classic" option first

    edit: also, you can do it manually, if you know what you're doing

  5. #5
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    i was getting same error on cfw 5.03 MHU i uninstalled all cfw.(you can do this by running cfw enabler50 and selecting uninstall) loaded up chickHEN
    reloaded cfw 5.03 for gen-A , pressed select to get vhs menue, selected recovery menu, went in under advanced, (gen-A menu is off by one so you have to select" option above advanced to get to advanced options "run program at" select advanced configuration under advanced menu, disabled option for execute eboot.bin in UMD/ISO, back option twice to get to first screen , select reset device to exit into cfw
    and error no longer apeared and games ran perfect including 5.50 to 5.60 games patched with decrypter, i was still able to load back in CFW 5.03 MHU using cfw enabler60 with no problem . kernal is set to 1.5

    i have a psp 3001 series so this should work for every one

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Homebrew Browser v0.2.0
    By wraggster in forum Nintendo News Forum
    Replies: 10
    Last Post: July 27th, 2009, 16:56
  2. Wii Homebrew Launcher v0.11
    By wraggster in forum Nintendo News Forum
    Replies: 1
    Last Post: December 4th, 2008, 21:11
  3. Homebrew Browser v0.2.0a
    By wraggster in forum Nintendo News Forum
    Replies: 3
    Last Post: July 12th, 2008, 18:55
  4. The State of Homebrew on 7th Generation Consoles
    By Eviltaco64 in forum DCEmu General Gaming and Current Affairs News forum
    Replies: 17
    Last Post: July 11th, 2008, 03:07
  5. My 2.71 SE-A tips & tricks INCLUDING IRSHELL FIX
    By kando in forum DCEmu Gaming & General Discussion Forum
    Replies: 7
    Last Post: October 9th, 2006, 19:01

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •