Page 10 of 12 FirstFirst ... 6789101112 LastLast
Results 91 to 100 of 113

Thread: Ur-Quan Masters 0.5.0 - PSP Port Rev 001

                  
   
  1. #91

    Default

    Looks like super melee mode is causing a stack overflow. I'll get that fixed in the next rev.

  2. #92

    Default

    Does unziping it realy work mine just boots me out when i try to play it unziped??

  3. #93

    Default

    I've heard unzipping makes it faster, but there are just too many files for me... From the source code, it looks like you need to unzip the .uqm file directly into the content directory...

  4. #94
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    WOW!!!

    Can's believe my eyes!!

    Just one simple stupid question

    Will the old version savegames compatible with 0.6 version??

  5. #95

    Default

    how do you use 6.2 rev ? dont you have to unzip it or just put it in packages folder?

  6. #96

    Default

    I just posted an update that should fix Melee mode. Also, after digging through the code I was able to make some very large improvements to the speed when using the uqm (i.e. zip) files.

    -Sharkus

    [edit] For those curious the initial load time for the 0.6.2 rev 01 was about 60 sec (from the Sony vsh). Rev 02 takes only 22 sec.
    Last edited by sharkus; November 2nd, 2008 at 07:33.

  7. #97
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Version 0.6.2 rev2

    vanilla, just installed with content as described here.

    firmware 4.01 m33-2

    it just crashes and exits the game if I try to enter in "SETUP" from main window, just when you enter the game

    edit: the same happens in 5.00 m33-3
    Last edited by fwiffo81; November 9th, 2008 at 16:53.

  8. #98

    Default

    Are you using the zipped content? Can you send me a list of the sub-directories and files you have in your UQM directory?

    Also, are you using a slim or fat psp?

  9. #99
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Ok, I've seen by myself that I was using previous content O_O I didn't notice that I didn't copy new content O_O
    by loosing some minutes myself I would have noticed it! gosh! sorry :P

    After changing content and changing version in "version" in content directory I noticed that all worked all right.

    Sorry again!

    edit again: previous content was 0.5.0

    new content is: 0.6.0

    in version in PSP\GAME\UQM\CONTENT there was: 0.5.0
    I changed it to: 0.6.0

    now it works...
    Last edited by fwiffo81; November 10th, 2008 at 18:40.

  10. #100

    Default

    Great. I'm happy to hear it is working...
    Last edited by sharkus; November 10th, 2008 at 22:08.

Page 10 of 12 FirstFirst ... 6789101112 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •