Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: RACE-NeoGeo Pocket Emu port for dreamcast

                  
   
  1. #11
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Salvador - Bahia - Brasil
    Age
    33
    Posts
    77
    Rep Power
    0

    Default

    Just more a thing Troy. How do you run your apps in chankast?
    I use to do the old mkisofs+bin2boot combo to get a CDI dor Daemon Tools, but no luck with R.A.C.E.

  2. #12
    DCEmu Coder GPF's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Texas
    Age
    42
    Posts
    796
    Rep Power
    42

    Default

    Quote Originally Posted by MasterMan
    Just more a thing Troy. How do you run your apps in chankast?
    I use to do the old mkisofs+bin2boot combo to get a CDI dor Daemon Tools, but no luck with R.A.C.E.
    it doesnt work in CHankast all the way, If i made a cdi file i could boot the menu, but it would crash when loading the rom, so i just removed the menu temporarely and hardcoded loading a couple roms for screenshots.

    Troy

  3. #13

  4. #14
    DCEmu Newbie YZB's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    bb
    Posts
    77
    Rep Power
    0

    Default

    Asked why my Chankast in enters to ROM after on the black screen? Moreover resembled the game name too steadily not front part of a jacket...


  5. #15
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    Do the ROMs have to be all one word and can you remove the file extension? Thanks.

  6. #16

    Default

    YZB: It doesn't run in Chankast, only on real Dreamcast.

    JohnnyB: 1. No. (use BootDreams with RockRidge support). 2. I am not sure.

  7. #17
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    There's some kind of static during gameplay, like random white lines. I don't know if it's a vsync issue or what but I thought I'd bring it to your attention.

    Besides that and the menu thing it's a great emulator, keep up the good work!

  8. #18
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Salvador - Bahia - Brasil
    Age
    33
    Posts
    77
    Rep Power
    0

    Default

    So, how''s this briliant thing?
    Any chance of it running on DS, Troy?

    If you wish, i have a fat flashed DS, a CF Supercacrd, some HTML knowledge and that old compat list for the old DCNeoPop.

  9. #19
    DCEmu Coder GPF's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Texas
    Age
    42
    Posts
    796
    Rep Power
    42

    Default

    iv got it compiled but its only running on ds emulators right now for some reason and its slower then my neopop port right now.

    Troy

  10. #20

    Default

    Any chance of an update with a new (themable?) menu ? The emu itself runs perfectly but what keeps it down is the lack of options and the Gettoplay menu.

    I think it would be nice to use the menu from NeoPop (which is using Chui's GUI iirc ?) maybe with some minor modifications like a screenshots preview?

    That way it would fit nicely with Neo4All & AES4All on one disc... would make pretty cool SNK collection

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •