Valentines Day
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Chubigans PSP Flash Arcade Game Package

                  
   
  1. #1
    Won Hung Lo wraggster's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nottingham, England
    Age
    47
    Posts
    127,830
    Blog Entries
    3209
    Rep Power
    50

    psp Chubigans PSP Flash Arcade Game Package

    Well heres great news for you people stuck on v2.71 PSPs, Chubigan has posted on his site about the release of a Flash Games package, heres the info;

    So what's new with you? Been playing the PSP lots eh? You probably are starting to realize the kind of mess all of these flash games make on the PSP Bookmarks page. Well, in this Very Special update I've got just the solution: this PSP Arcade menu I've whipped up for yall!

    Yes, now you can go to just one page and select a dozen games instantly!
    For the Lite pack, just throw the image and html document into the same folder that you keep all your flash games. For the full pack, place in the root of the memory stick. Then type file:/yourfolder/psparcade.htm into your browser and game away

    Download and Give Feedback Via Comments

  2. #2
    PSP Coder MikeDX's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    UK
    Age
    43
    Posts
    1,029
    Rep Power
    56

    Default

    I'm gonna run this on my 1.5 running fake 2.71 firmware, just to be annoying :P
    Find yourself some ebay spelling mistake bargains!
    Use the power of the TYPING WAND! |Free PSP ISOs to download

    Pick of the google street views! Including topless girls

    Proud owner of a Nintendo Wii!
    PSP1. Black Jap 1000K: 1.5 -> 2.71SE-A -> 2.71SE-B -> 2.71SE-B' -> 2.71SE-B''
    PSP2. Black "non worker" from ebay: 2.6 (?) -> 2.71 -> 1.5 -> 2.71SE-B -> 2.71SE-B'
    PSP3: Black "Broken UMD Drive" UK 1003 2.0 -> 1.5 -> 2.71SE-B -> 2.71SE-B'
    Do you have a bricked psp?

  3. #3
    DCEmu Old Pro mr_nick666's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bideford, Devon, UK
    Age
    41
    Posts
    1,278
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by MikeDX
    I'm gonna run this on my 1.5 running fake 2.71 firmware, just to be annoying :P
    LOL! I was thinking the same! Its a happy time for us 1.5ers

  4. #4
    DCEmu Regular eazy-e's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    usa
    Posts
    254
    Rep Power
    51

    Default

    cooll

  5. #5
    DCEmu Legend ACID's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    6 Feet Under
    Posts
    2,348
    Rep Power
    65

    Default

    Quote Originally Posted by mr_nick666
    LOL! I was thinking the same! Its a happy time for us 1.5ers
    how can i run this using dev hook .45

  6. #6
    DCEmu Old Pro mr_nick666's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bideford, Devon, UK
    Age
    41
    Posts
    1,278
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Acidburn05
    how can i run this using dev hook .45
    Drop all the files in the .rar into the root of your memory stick. Start the PSP in 2.71 and go to the browser. In the address bar type: file:/psparcade.htm (not .html!) and Roberts your fathers brother! Enjoy!

  7. #7
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    51
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mr_nick666
    Drop all the files in the .rar into the root of your memory stick. Start the PSP in 2.71 and go to the browser. In the address bar type: file:/psparcade.htm (not .html!) and Roberts your fathers brother! Enjoy!
    It says content cannot be displayed....

  8. #8
    DCEmu Old Pro mr_nick666's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bideford, Devon, UK
    Age
    41
    Posts
    1,278
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Torak
    It says content cannot be displayed....
    Im assuming you extracted all the files from the .rar folder before you put them in the root??? Not to be patronising Im just trying to figure why it doesnt work for you...

    Oooh! Ive just thought of something! Do you have FLASH activated in your options???

  9. #9

    Default

    does each file need to be on the root or in a folder on the root

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by tophead420
    does each file need to be on the root or in a folder on the root
    You can place them anywhere on the memory stick.

    I would recommend though that you create at least 1 folder.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •