Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 40 of 43

Thread: Dark Alex Custom Firmware SE B Overclocking Module 01

                  
   
  1. #31

    Default

    I'm positive everyone else has already said this, but 333mhz isn't overclocking. That's the exact speed the PSP was designed for.
    1.5 users can just use DevHook to set their speeds to 333mhz.

  2. #32
    DCEmu Old Pro BL4Z3D247's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BL4Z3D 24/7 in CT
    Posts
    1,970
    Rep Power
    63

    Default

    Quote Originally Posted by Broadus View Post
    I'm positive everyone else has already said this, but 333mhz isn't overclocking. That's the exact speed the PSP was designed for.
    1.5 users can just use DevHook to set their speeds to 333mhz.
    yup fw 1.0 runs at 333mhz at all times

  3. #33
    DCEmu Old Pro pkmaximum's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    1,055
    Rep Power
    56

    Default

    Dam, I wanted the ability to clock to 333mhz in the web browser XD. Well this is still kind of good though, but if the wifi doesn't work, that is another problem as well. Cause Medal Of honor, I must play 0_0

  4. #34
    DCEmu Old Pro BL4Z3D247's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BL4Z3D 24/7 in CT
    Posts
    1,970
    Rep Power
    63

    Default

    Quote Originally Posted by pkmaximum View Post
    Dam, I wanted the ability to clock to 333mhz in the web browser XD. Well this is still kind of good though, but if the wifi doesn't work, that is another problem as well. Cause Medal Of honor, I must play 0_0
    300mhz works with wifi in v02

  5. #35
    DCEmu Old Pro The_Ultimate_Eggman's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    In the pub.
    Posts
    1,020
    Rep Power
    55

    Default

    Still small price to pay for smother game performence,any one know of any long term problms from o/c ing a psp ?.After all thrashing the arse of a cpu over time will shorten the life of it.

  6. #36
    DCEmu Regular Xiofire's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Near Birmingham, England
    Age
    27
    Posts
    426
    Rep Power
    55

    Default

    when yew run wifi in 333mhz, what error comes up? An internal error?
    Thanks
    -Xiofire

  7. #37
    DCEmu Regular Rocksil's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Next To U!!
    Posts
    324
    Rep Power
    50

    Default

    to say the truth theirs no point at all of using this thing because any time u use it there is always a down side so just play ur psp at normal speed

  8. #38
    DCEmu Newbie Cristyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    38
    Rep Power
    0

    Default

    whats the problem with the 333mhz setting? Why does wifi work properly in 300mhz mode ?

  9. #39
    DCEmu Old Pro
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Sheffield, UK
    Posts
    1,629
    Rep Power
    74

    Default

    Quote Originally Posted by Cristyle View Post
    whats the problem with the 333mhz setting? Why does wifi work properly in 300mhz mode ?
    Because the wifi adapter doesn't like being clocked at 333. however if 300 works... use it.

    Cloudy

  10. #40
    DCEmu Rookie g00gy's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    London
    Age
    30
    Posts
    245
    Rep Power
    53

    Default

    Quote Originally Posted by Rocksil View Post
    to say the truth theirs no point at all of using this thing because any time u use it there is always a down side so just play ur psp at normal speed
    but some games like outrun and worms have major lag if you dont set it to 333mhz

    id definatilty kill some battery power for a smooth framerate

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •