Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 31 to 40 of 75

Thread: gpSP0.8 kai 2.4 for 2.80 (GBA Emulator for PSP)

                  
   
  1. #31
    DCEmu Newsposter Vega's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    N.Ireland
    Age
    31
    Posts
    1,063
    Rep Power
    35

    Default

    Quote Originally Posted by SpooForBrains View Post
    Has anyone managed to get Another World working with any version of gpSP?
    Try the snes or genesis versions instead

    Click on the sig above to visit The Playground

  2. #32
    DCEmu Newbie aTomIC's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Germany
    Posts
    76
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ab88 View Post
    Not possible to brick (completely) a 2.8 PSP
    Nice to hear that - i would not like to loose my baby

    Quote Originally Posted by casparcas View Post
    I have a gba_bios.bin. I have put it in gpSp file but still i get. Sorry,but gpSp requires... .
    What must i do can some pm me and give the file with gba_bios.bin. Thanks in advance
    So, here is my MS, take a look.



    The gba_bios.bin must be in the gpSP not in gpSP% folder! I said, you can test your bios with visualboy advance. If vba starts with your bios, the file is correct. I made this and now, i can play Super Mario World, Parodius, Secret of Mana etc.:thumbup:

  3. #33

    Default

    just in case no-one doesn't know, if your zippin' a gb@ game and the original file is not correct as in:

    "12int-dd-ma@rio_advance"
    the game will not function in the emu

    but if corrected:
    "m@rio advance"
    and then zipped it'll work fine it's not just down to the bios......
    (but then again i'm just a novice programmer)

  4. #34
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Talking

    At last
    I know what i did wrong the gba_bios.bin was still a BIOS . I changed it to bin a voila. It works
    Thanks Atomic for help!
    It starts up gpSp but the games don't want to start. What do i wrong?

  5. #35
    DCEmu Newbie green-machine's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Cambridge
    Age
    37
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    gpSP is my favorite emulator! A great BIG thanks to all involved in it's creation. The speed at which this is developing is extremely encouraging. I know most of the games are aimed at the 'young at heart' but this emulator has pretty much added an extra 1000 games (potentially!) to my PSP. woohoo!

  6. #36
    DCEmu Newbie aTomIC's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Germany
    Posts
    76
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by casparcas View Post
    At last
    I know what i did wrong the gba_bios.bin was still a BIOS . I changed it to bin a voila. It works
    Thanks Atomic for help!
    It starts up gpSp but the games don't want to start. What do i wrong?
    Create a folder (i recommend for cleaner looking) (ie: roms) in the gpSP folder and copy your favorite games into this folder. Start the eloader and choose gpSP. If you into the emulator menu, choose load game and select the roms folder. Now, the emulator shows avaible games (for choose a menu point, press circle). The game must be loading and starting (some games won't work; ieonkey Kong Country).

  7. #37

    Default

    Hey aTomIC would u send me your gba_bios.bin or anyone else who sees this please!!!! If you can my email is animeloyalist91@yahoo.com I really need them I have been looking everywhere!!!!!!!!!!!!!!!

  8. #38
    DCEmu Old Pro
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Sheffield, UK
    Posts
    1,629
    Rep Power
    54

    Default

    Asking for copyrighted material is not allowed here...

    Cloudy

  9. #39

    Default

    I have the gba_bios.bin thing. I put it in and it does not work stilllllll?!?!??!?!?!?!?!? What am I doing wrong


    I will show u the gba_bios.bin

    Name:gba_bios.bin
    File: BIN file
    opens with: Unknown application

  10. #40
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Default

    im haveing the same problem, i got the file entitled "GBA.BIOS" from searching google for "GBA BIOS.RAR" and i put it in the gpSP folder but it still is not working... can anyone help me out here?

Page 4 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •