Valentines Day
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 38

Thread: PicoDrive - Sega Megadrive emulator for S60 3rd Edition

                  
   
  1. #1
    Won Hung Lo wraggster's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nottingham, England
    Age
    47
    Posts
    127,468
    Blog Entries
    3209
    Rep Power
    50

    AHE PicoDrive - Sega Megadrive emulator for S60 3rd Edition

    Another Guest has ported the Picodrive Megadrive Emulator over to the S60 3rd edition of phones, heres the release info:

    Here is a first working version of pico for S60v3
    Need to fix highlight and shadow palette, overspeeding, optimizing draw functions.

    Fully playable.

    Download and Give feedback Via Comments

  2. #2
    DCEmu Newbie
    Join Date
    May 2006
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    OMG!!! amazing and it works with sound , i had it on 7610 and it was great emu but lacked sound. now it works so good!!! , thanks a lot

  3. #3
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hallo ! Can not download it //// Please send me to e -mail

  4. #4

    Default

    When I goto install it onto my 6630, its says file corrupted

  5. #5

    Default

    Please can some help me with this, "When I goto install it onto my 6630, its says file corrupted"

  6. #6

    Default file corrupted

    can someone upload the file again please or provide a working link? the zip attached on this thread does not work.

    much appreciated!

  7. #7
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default 6680 Picodrive 1.7 Corrupted

    Pleeeaaase, someone update the corrupted zip.

    Thanks muchly.

  8. #8
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Germany
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    It works GREAT on my Nokia N-73!! I tried Sonic The Hedgehog 2 and The Lawnmower Man. Both work great and without glitches and bugs. Great thanks to the author of this cute emulator port!

  9. #9

    Default

    thx a lot

  10. #10

    Default

    wow that's great,it works fine on my N73 but the audio isn't that good, can i do anything to fix it????
    thanx a lot!!!!!!!!!!

Page 1 of 4 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •