Valentines Day
Results 1 to 7 of 7

Thread: RCO Swapper v2

                  
   
  1. #1
    Won Hung Lo wraggster's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nottingham, England
    Age
    47
    Posts
    127,468
    Blog Entries
    3209
    Rep Power
    50

    psp RCO Swapper v2

    New from daveychan:

    As requested, I have created a version 2 of my "RCO Swapper" to allow for sub-menu editing. This proved to be much more of a challenge than I originally thought it would be, as there were 29 menu names to code for.


    So without further delay, here is my second attempt at programming .....

    ======================

    "RCO Swapper v2" is a handy little utility that lets you change the primary and sub-menu names on your XMB without needing to manually hexedit or run scary patches.

    How to use this:
    - Put "RCO Swapper v2.exe" and your "topmenu_plugin.rco" file in the same directory, and run "RCO Swapper v2.exe"
    - Use the drop down boxes to select the menu name you want to change, and then use the edit box below the name to customize it the way you like
    - Click the "Temp Save" button to see your changes reflected on the right
    - When you have finished making all of your changes, click the "! Swap It !" button. The blue names on the right will become the new names. Your topmenu_plugin file is now swapped with your custom names!

    Download and Give Feedback Via Comments
    via daveychan

  2. #2
    DCEmu Newbie imagecko's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    66
    Rep Power
    0

    Default

    Does this work with 3.10-a'?

  3. #3

    Default

    lol, it'll open up the 3.10 rco, but it won't edit it, haha!

  4. #4
    DCEmu Newbie
    Join Date
    May 2006
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    3.03OE-C poawwwwwwwwwwww

  5. #5
    DCEmu Rookie
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    fieeeeevthreeehooooh
    Posts
    123
    Rep Power
    47

    Default

    is it possible to put custom RCO's in 3.10 OE yet?
    and is the most current x-flash compatible with it?

  6. #6
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by brasssmunky View Post
    is it possible to put custom RCO's in 3.10 OE yet?
    and is the most current x-flash compatible with it?
    yeah...you can use custom rco's...just not the topmenu_plugin.rco,
    i believe(correct me if i'm wrong) that x-flasher doesnt work (yet?), but flash agent is a good altenative
    revision f1 is for 3.10oe

  7. #7
    DCEmu Rookie
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    fieeeeevthreeehooooh
    Posts
    123
    Rep Power
    47

    Default

    ok, so im new to RCO flashing, what else can i do if i cant do the topmenu_plugin.rco?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •