Results 1 to 3 of 3

Thread: 3.4OE-A no autoRun

                  
   
  1. #1
    DCEmu Pro dangee's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    531
    Rep Power
    52

    General games 3.4OE-A no autoRun

    config:
    - f/w 3.4OE-A
    - RidgeRacer2 demo (EBOOT.PBP) moved into /PSP/GAME/BOOT/
    - homebrew game kernal 3.40

    RR2 runs fine off the XMB but if I enable Autorun in recovery mode ,
    and then do a cold reboot , nil happens ..
    NE ideas how I get RR2 autorunning..?

  2. #2
    DCEmu Coder splodger15's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    London
    Age
    29
    Posts
    4,130
    Rep Power
    79

    Default

    I think maybe that is because RR2 is not meant to be autorun 'ed

    PSN ID: splodger15

  3. #3
    DCEmu Pro dangee's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    531
    Rep Power
    52

    Default

    Cellphone & Accessories 5% Off Consumer Electronics 8% Off Car Accessories 7% Off Computer & Networking 7% Off Cheap & Cool Gadgets 8% Off Personal Health Protection 10% Off Home Garden & Tools 10% Off Sports & Outdoors 10% Off Health & Beauty 10% Off Apparel & Jewelry 12% Off
    ok.. tried same config but with the ../GAME/Bookr folder renamed to BOOT

    runs fine off the XMB, but same nil happens
    on Autorun
    (..actually, not completely nil. The m/s orange drive light flashes then stops, in a tight loop that I can break from into recov. using R)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •