Results 1 to 6 of 6

Thread: Max media dock problems (I'm new to all this)

                  
   
  1. #1
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Max media dock problems (I'm new to all this)

    I got a max media dock a little while ago but didn't have the money for a big cf card till recently.

    So the other day I bought a sandisk ultra II 8 gig cf card. Then when I went to try it out, after I turn it on all I get after the datel logo is a white screen.

    Also the max media player doesn't seem to fit in my ds properly, its hard to get out, is that normal? (I have an old 'fat' ds, not a lite)

    I read in a post here that the ultra II cards don't work or something, should I get a different card or is that not the problem?

    Thanks

  2. #2
    The Filipino Guy kcajblue's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Somewhere in California...
    Age
    28
    Posts
    4,235
    Rep Power
    107

    Default

    its most likely the size of the card.
    the mmd might not be able to use a card that big.

  3. #3

    Default

    try flipping the card over.

  4. #4
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the replies.

    I already tried the card both ways.

    The main thing I wanted the MMD for was to play movies, that's why I got an 8 gig card, if the problem is the size of the card I'll just get a 4 gig one (that'll be plenty anyway, I went a bit mad and got the biggest I could afford)

    I contacted the place that I got the card from and I can send it back and get a refund so I'll do that and get a smaller one.

  5. #5
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    I got a 4gig card and everything works fine with it

    Just thought I'd post to say.

    Now I can watch vids on the bus :thumbup:

  6. #6
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    ive bought this max media dock and downloaded all the software needed to boot it up but when i orderd it i had no HDD inside so i put my own one in which is 6gig but when i put the dock into my DS two white screens show can someone plz reply with USEFUL info thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •