Results 1 to 10 of 10

Thread: So i finally got homebrew working ....

                  
   
  1. #1
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default So i finally got homebrew working ....

    and every time i try to run somthing it says could not load game ... ps i used HEN 3.50 and got the offical 1.5 psp firmware...

  2. #2
    DCEmu Old Pro bah's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Australia
    Age
    37
    Posts
    1,671
    Rep Power
    63

    Default

    So you have downgraded it and are now running firmware 1.5 or a custom firmware, but cannot get any homebrew to work?

    What firmware is it running now exactly?

  3. #3
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    it is the offical 1.5 sony firm ware. however i was reading the readme for hen and it says to use prx files????

  4. #4
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    so if i got a custom firmware would it work ... which one wold you suggest??

  5. #5
    DCEmu Old Pro
    Join Date
    May 2006
    Posts
    1,387
    Rep Power
    88

    Default

    3.52 m33

  6. #6
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    thanks ... but is there a guide anywhere on how to actually install it ... the readme is kinda .... vague

  7. #7
    DCEmu Regular Axelius's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Munich, Germany
    Age
    31
    Posts
    478
    Rep Power
    53

    Default

    I'd go for 3.40OE...I still think Dark_Alex did a better job than these Russian hackers...

  8. #8
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    ok that was nice it installed easy ... so one last question ... how do you load homebrew apps through the game function ? ( as in go to game scrool down to memorystick and exectue the program ?) cause thats what im doing and im still getting the game could not be started error

  9. #9
    DCEmu Regular Axelius's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Munich, Germany
    Age
    31
    Posts
    478
    Rep Power
    53

    Default

    Did you upgrade to a custom firmware? If yes, you probably have to put your games into the GAME150 folder and not the GAME folder. If there is no GAME150 folder feel free to create one (just next to your GAME folder). Mind the spelling! (All CAPITAL letters)

  10. #10

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •