Results 1 to 8 of 8

Thread: Canada Adress Lookup

                  
   
  1. #1
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default Canada Adress Lookup

    I really can't seem to get my adress lookup working, Im in Calgary, Alberta, Canada and i checked off the geodata for Canada in GMDL. the geodata for my map is in the map's folder to. And just a note, Calgary is a very big and non-isolated city.

    please Contact me ASAP...

    Thanks

  2. #2
    DCEmu Regular
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    299
    Rep Power
    31

    Default

    I can not seem to replicate the issue, however I do acknowledge that people are having issues with the Canadian geodata.

    First, could you check that your address is indeed in the geodata - scroll to it and do a reverse lookup - it should show up.

    Could you post the geodata.dat file, a screenshot of the top of the map (so I know exactly what area I'm looking at - could be a center of zip falling outside a boundary issue), and the address you are trying to find.

  3. #3
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Removed by me.

  4. #4
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same issue with looking up addy's - I've tried a number of formats just in case, its like mapthis does not see the geo data at all?

  5. #5
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    i think its just that the geod data that we are using from GMDL is not complete

  6. #6
    DCEmu Regular
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    299
    Rep Power
    31

    Default

    You're right, it's to do with the geodata being incomplete, another note - the roads don't seem to have the NW, NE etc part.

    I have a general idea of why certain street numbers are missing (source geodata gives two ranges - I'll need to extrapolate the numbers/coordinates of the in between ones). This isn't going to be a quick fix though unfortunately.

  7. #7
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by in7ane View Post
    You're right, it's to do with the geodata being incomplete, another note - the roads don't seem to have the NW, NE etc part.

    I have a general idea of why certain street numbers are missing (source geodata gives two ranges - I'll need to extrapolate the numbers/coordinates of the in between ones). This isn't going to be a quick fix though unfortunately.
    I really Appreciate you working on it thanks.

  8. #8
    DCEmu Regular
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    299
    Rep Power
    31

    Default

    OK, this may or may not work, but I've rerun the geodata separating the left and right ranges - which seems to give better search results. To try it: http://www.in7ane.com/psp/gmdl0.5.02a.zip (if you want the whole geodata set it's at http://www.in7ane.com/psp/statcan_rnf_v3.zip 33MB )

    However this still doesn't include the NW part of the street name - I'll get to that eventually as well.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •