Valentines Day
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: DSCube 3D rubik's cube game

                  
   
  1. #1
    Won Hung Lo wraggster's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Nottingham, England
    Age
    47
    Posts
    126,774
    Blog Entries
    3209
    Rep Power
    50

    NDS DSCube 3D rubik's cube game

    News/release from Sepro:

    I'm very proud to present my very first game you can actually call finished. It's a little rubik's cube sim for the nintendo DS. It features a fully 3D rubik's cube that can be rotated using the stylus, put it on one block and slide to the next block. rotate the entire cube using the D-pad, L and R can be used to zoom.
    I've tested it on a ezflash V, if it works or doesn't work on other hardware I would like to know. Other suggestions and/or comments are welcom.

    Best regards,
    Seb

    Download and Give Feedback Via Comments

  2. #2
    Wii User Rebrek's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    place.
    Posts
    51
    Rep Power
    0

    Default

    Well, I'll take a look at it on my GnM... I'll edit my post if it works.

    Great! It works with no problems. Glad to know, it's the first 3-D one I've seen yet.

  3. #3
    DCEmu Rookie
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    208
    Rep Power
    46

    Default

    Quote Originally Posted by Rebrek View Post
    Great! It works with no problems. Glad to know, it's the first 3-D one I've seen yet.
    doesnt work on r4 but looks awesome.....you cannot move the blocks with the stylus and the zoom goes right through. i think you should set a maximum zoon level. this could turn out to be awesome

  4. #4
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Belgium - Hasselt
    Posts
    36
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by stevo11185 View Post
    doesnt work on r4 but looks awesome.....you cannot move the blocks with the stylus and the zoom goes right through. i think you should set a maximum zoon level. this could turn out to be awesome
    Damn, that's quite a problem since the r4 is a popular one to say the least. I'll add a min and max zoom lvl, that's easy. Why the stylus isn't working I don't know

    • ezflash V works
    • GnM works
    • TTDS works
    • R4 doesn't work
    • Emulators doesn't work
    • Others ???

  5. #5
    The Filipino Guy kcajblue's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Somewhere in California...
    Age
    28
    Posts
    4,235
    Rep Power
    104

    Default

    rubiks cubes are awesome.
    i just got a new one a couple of days ago.

  6. #6

    Default

    It's working great on my Supercard Lite microSD. Just patch with the Supercard Magic Homebrew Patcher, and it runs perfectly! Portable rubik's cube, woot!

    By the way, Sepro, are you going to add a saving feature? Because noobs like me take forever at solving rubiks cubes. I can't do it in one sitting. Of course, I'll probably never figure it out, so don't worry about it. Awesome app!

  7. #7
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Salvador - Bahia - Brasil
    Age
    37
    Posts
    77
    Rep Power
    0

    Default

    Same error as the R4 in my SCCF.
    But i got it in a strange way.
    Using DSOrganize webbrowser, i loged and dowloaded it in TehSkeen board.
    Used DSCOMPRESS to unzip and launched the *.NDS file without any DLDI, SCCF has auto patch.
    When the zoom is maxed and the viewpoint is inside the cube, pressing R rotates the cube part.

  8. #8

    Default

    Same error with the CycloDS Evolution.

  9. #9

    Default

    Uh... Works fine in my R4 (Firmware 1.11)...

  10. #10
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Belgium - Hasselt
    Posts
    36
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by SchecterRocker View Post
    It's working great on my Supercard Lite microSD. Just patch with the Supercard Magic Homebrew Patcher, and it runs perfectly! Portable rubik's cube, woot!

    By the way, Sepro, are you going to add a saving feature? Because noobs like me take forever at solving rubiks cubes. I can't do it in one sitting. Of course, I'll probably never figure it out, so don't worry about it. Awesome app!
    That's a great idea, I was planning on adding a high score feature (will need dldi patching of course) so a save feature should alse be possible.

Page 1 of 3 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •