Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Geodata Help Plz!!!!!!!

                  
   
  1. #1
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Question Geodata Help Plz!!!!!!!

    Hello world
    Got some problems getting geodata.dat file.
    I already create a map(canadian one).
    Now I want the geodata.
    So I click on geodata in GMDL,then select STATCAN,(http://www.in7ane.com/psp/statcan_rnf_v3/)
    then load my map.
    It says there is 1042 counties.
    There is the problem.It load a list of number and I can select some,and create geodata.dat.
    But there is A LOT of case that I can select to dwnl,and this is too long to select(lol it will takes me 3 year).
    So my questions:
    1-what all these number means,wich one I need to selcect for a map of quebec,and how do I select them?
    2-how I can select all case?
    3-or if you prefer(i will prefer so)
    just give me the geodata.dat file for canada.
    Thanks!:thumbup:

  2. #2
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    UP please!!

  3. #3
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    why nobody answer me??
    Please!

  4. #4
    DCEmu Regular
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    299
    Rep Power
    30

    Default

    Sorry for the _very_ late reply.

    The numbers are squares that Canada is broken down into (they do not have any logical meaning), when you load a map to get geodata for it GMDL will select the correct ones (click 2/3 Select for map).

    It is not be a good idea to select all - the resulting geodata.dat file is too large and will not work properly with Map This!, in fact it seems to fail to build since there are too many entries.

    I will take a look at creating individual whole-province ones, this will take a while though since the dataset has to be rebuilt from the ground up to do this.

  5. #5
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    so it is possible to get geodata for canada??????

  6. #6
    DCEmu Regular
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    299
    Rep Power
    30

    Default

    Yes, for a new map:

    Check GeoData (bottom right) and select Canada, the download the map as ususal.

    For an existing map, from: http://en.wikibooks.org/wiki/Global_...n_existing_map

    1) Click GeoData (top left)
    2) Select the StatCan RNF tab
    3) Click 1/3 - Select map and select the map
    4) Click 2/3 - Select for map
    5) Click 3/3 - Save geodata.dat
    6) Wait, and that's it.

  7. #7
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Cool

    I just get geodata for qeubec!
    When you made up the map just check geodata,and for me at least it works!

  8. #8
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    can someone help me with geodata for vancouver?

  9. #9
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    35
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    I've been reading man topics recently and I've add a flash...

    Is there any place where we could share maps/geodata files so newcomer wouldn't have to redownload all the data from googlemap (or others) ?

  10. #10
    PSP Coder deniska's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    1,557
    Rep Power
    39

    Default

    sharing pre-made maps, would go against Terms of Use agreements of most of the map vendors... some foreign forums still provide references to file-sharing sites...

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •