Results 1 to 8 of 8

Thread: gps state: off ( mapthis ) problem

                  
   
  1. #1
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default gps state: off ( mapthis ) problem

    gps state: off

    how can i turn this to on?
    i did pressed the sqaure and i have a gps-290,
    cfw 3.90m33-2.
    and i checked with keycleaner but evrything was ok
    i use mapthis version 0.5.20 what do i need to do?
    ( i've also checked if the gps-290 was working correctly and yes he was )

    thanks

  2. #2
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    Rep Power
    0

    Default

    square should have done the job... i'm running the same setup as your minus the gps-290, i have the holux m1000. make sure you don't move the joystick cause that turns it off

  3. #3
    PSP User AdamRav's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK-England-Walsall
    Age
    26
    Posts
    484
    Rep Power
    0

    Default

    you gotta wait a while before picking up a signal mate

    its takes friggin ages

    i hope sony somehow updates it

  4. #4
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    25
    Rep Power
    0

    Default

    so the gps-290 takes forever? the holux only took my about 1 minute to get everything up and running.
    Last edited by BouncE; February 27th, 2008 at 18:44.

  5. #5
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by gathuv View Post
    gps state: off

    how can i turn this to on?
    i did pressed the sqaure and i have a gps-290,
    cfw 3.90m33-2.
    and i checked with keycleaner but evrything was ok
    i use mapthis version 0.5.20 what do i need to do?
    ( i've also checked if the gps-290 was working correctly and yes he was )

    thanks
    I have exactly the same problem. I got my gps-290 today but when i tried to plug it in, my psp doesn't recognize the device. My fw is 3.90m33-2 and im using version 0.5.20 of mapthis too. I tried the older version of mapthis but it still didn't work. do you have any luck on this. Is there any application I can use to check if my gps is working? I bought it in ebay and its still factory sealed.

  6. #6
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    me too!!!! same problem...!

    please someone help us!!!!

  7. #7

  8. #8
    DCEmu Newbie
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same issue with my FAT PSP. I installed mapviewer v5.05b, my board is TA 079/81, GPS-290 and Mapviewer is in my GAME317 folder, I am running 3.71 CFW. I dumped my keys to the ms and analyzed keys with Keycleaner 1.4 and all keys are okay. i still see GPS State OFF in the GPS info screen. put the ms in my co-worker's slim psp TA-085 and plug the gps 290 on his and it all works great. The I hook the ms and the gps-290 back to my unit and GPS State On shows but then goes away after a few minutes. Any help would be appreciated.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •