Valentines Day
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: PSP-Maps 0.1

                  
   
  1. #1
    DCEmu Coder
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    41
    Rep Power
    0

    psp PSP-Maps 0.1

    Here is a first beta version of the homebrew I am currently working on.
    It allows you to browse Google Maps, and to switch between the map, satellite and terrain views.



    I know there is already another project for this, but it is using a different approach.
    My program is not using the Google Map API and it is not a website.
    Instead, the PSP is connecting directly to retrieve the images.

    The homebrew for firmware 3.x is available here: http://royale.zerezo.com/psp/ .

    I hope you will enjoy this little software

    Download and Give Feedback Via Comments

  2. #2
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    84
    Rep Power
    0

    Default

    sounds good, I'll try it right now

  3. #3
    PSP Coder
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    477
    Rep Power
    0

    Default

    Smart approach I think

  4. #4
    DCEmu Regular kjetil1991's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Where the Wikings live...
    Age
    28
    Posts
    441
    Rep Power
    47

    Default

    going to try this out

  5. #5
    DCEmu Regular djbrotherson's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    CANADA
    Posts
    352
    Rep Power
    0

    Default

    This works well but has some bugs with the zoom function and the change map function - i like it better than the other google maps thing for the browser

  6. #6
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    23
    Rep Power
    0

    Default

    Totally BRILLIANT, haven't noticed any bugs!! Keep it up!

    Just one thought, I personally thinks it jumps very far when you press the d-pad.. that's good for 'rough' tuning but it would be awesome to have something for the fine tuning as well.. maybe the analog stick could be used?

    EDIT:
    OK found one bug, when going from powersavingmode (screen had turned off but psp was on) and back the app froze (and beacuse the vhs is inactivated, there was no way out).
    Last edited by hokk; March 3rd, 2008 at 17:27.

  7. #7
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    74
    Rep Power
    0

    Default

    This doesn't work for me on 3.90M33-2. Prog boots but won't connect, and then I can't do anything but shut the system off manually. At first it said something like "connect 1 of 4", then "connect 2 of 4" then freeze.
    The homepage says a known bug is it only uses the first listed Wi-Fi connection, so I deleted all connections except the working one I want to use. Now I get "sceNetApctlConnect returns 80110601" everytime. Bummer.

  8. #8
    DCEmu Coder
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    41
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Dembonz View Post
    The homepage says a known bug is it only uses the first listed Wi-Fi connection, so I deleted all connections except the working one I want to use. Now I get "sceNetApctlConnect returns 80110601" everytime. Bummer.
    I had the same issue with another homebrew on my PSP.
    You should delete all connections and recreate your default connection first.
    This is because I use the conneciton number "1", and even if you delete the previous one, it won't change the ID number of the remaining connection.

  9. #9
    DCEmu Coder
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    41
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by hokk View Post
    Just one thought, I personally thinks it jumps very far when you press the d-pad.. that's good for 'rough' tuning but it would be awesome to have something for the fine tuning as well.. maybe the analog stick could be used?
    Yes, that could be one of the improvements, even if I think it will be harder for me to code :-)
    Currently, I use the 256x256 square pixel tiles provided by Google, this is why it jumps quite far when you move.

    Quote Originally Posted by hokk View Post
    OK found one bug, when going from powersavingmode (screen had turned off but psp was on) and back the app froze (and beacuse the vhs is inactivated, there was no way out).
    Yes, same problem here. I need to find out how to resume network and SDL.
    I had the same issue with my previous homebrew but did not find how to fix it yet.

  10. #10
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    74
    Rep Power
    0

    Default

    Aha fixed. Much thanks royale! Cheers!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •