Page 11 of 35 FirstFirst ... 78910111213141521 ... LastLast
Results 101 to 110 of 341

Thread: Unnofficial SNES9X GX Edition - Snes Emulator for Nintendo Wii

                  
   
  1. #101

    Default

    thanks sounds good to me, it's worth a shot anyways.

  2. #102

    Default

    Quote Originally Posted by misticknight View Post
    thanks sounds good to me, it's worth a shot anyways.
    I did find the file in the other upload, the one that you don't actually need in your SD card. The SNES Frontsd 2 Source zip. Its in the rom folder in there, thats what I put in the root rom folder to make it work.

  3. #103

    Default

    true well i downloaded it now but i cant try till later. if the files are in there then i spose theres no need for you to upload anymore. i just hope it works.

  4. #104
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    28
    Rep Power
    0

    Thumbs up

    Worked like a charm the first time. Star fox 2 works on it! One question though, does it hurt the wii to have to hold down the power button to turn it off?

  5. #105

    Default

    Quote Originally Posted by Fredgoobus View Post
    Worked like a charm the first time. Star fox 2 works on it! One question though, does it hurt the wii to have to hold down the power button to turn it off?
    I can't see why it would, unless there were a write going on in memory at the time.

  6. #106
    DCEmu Legend Eviltaco64's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    2,758
    Rep Power
    73

    Default

    Does this emulator have motion sensing?

  7. #107
    DCEmu Respected souLLy's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    London
    Age
    40
    Posts
    1,602
    Rep Power
    86

    Default

    Quote Originally Posted by Eviltaco64 View Post
    Does this emulator have motion sensing?
    No nothing released right now can use the wii remote yet

  8. #108

    Default

    just so you know outphase i tried what you said and it still didn't work so i'mgiving up till theres a new version.thanks for trying though anyways.

    do you guys think it's my SD card (someone on Gamefaqs seems to think it could be) and if so which ones are you using?
    Last edited by misticknight; April 4th, 2008 at 11:42.

  9. #109
    DCEmu Coder vicious1988's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    United States of Metal
    Age
    35
    Posts
    259
    Rep Power
    0

    Default

    I don't know what to tell you about why it isn't working. If I get enough free time I'll write a quick guide for setup, operation, and troubleshooting.

  10. #110

    Default

    I've loaded the 'Twilight Hack' but after the emulator loads it gets stuck on a blue screen (NB. the twilight hack works fine)

Page 11 of 35 FirstFirst ... 78910111213141521 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •