Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 50

Thread: SNES9X Channel Emulator with BANNER

                  
   
  1. #1
    DCEmu Newbie Jay_PaRaDoX's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Espaņa/Spain
    Age
    32
    Posts
    61
    Rep Power
    0

    Rev SNES9X Channel Emulator with BANNER

    The version of the emulator is "Snes9x Wii 1.43 wiimote and classic (v.2.2 LoPsT+Falco)", so look for info on that emulator to know how to make it work.

    It has 2 Wiimote support, and both Classic Controller and Nunchunk. GC Controller too.
    Front SD rom loading and saves. Screens Via Comments.

    Download and Give Feedback Via Comments

  2. #2
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    99
    Rep Power
    0

    Default

    cool, I'd usually say to myself, go for it but i think nintendo has something up there sleaves, so im gunna wait for the Homebrew channel so i can have like 10 in 1 and to make sure its all safe.

    btw what would happen if i tried to install a doom Wad?
    Last edited by icecoolwas; May 11th, 2008 at 19:33.

  3. #3

    Default

    Thats Cool

  4. #4
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    99
    Rep Power
    0

    Default

    i just got the urge to try it out and i did, didnt work

    I downloaded Wad installer v1 and renamed the file to boot.elf

    I downloaded your wad and renamed it to title.wad

    Put them both on sd card, ran twilight hack, pressed 1+2 At the screen pressed A a bunch of numbers came up and it froze there and it said exception occured.

    i have a pal wii

    what did i do wrong?

  5. #5
    DCEmu Rookie dahun's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    usa
    Posts
    114
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icecoolwas View Post
    cool, I'd usually say to myself, go for it but i think nintendo has something up there sleaves, so im gunna wait for the Homebrew channel so i can have like 10 in 1 and to make sure its all safe.

    btw what would happen if i tried to install a doom Wad?
    prbly get an error or bricked or asemi-bricked or a channel installed that freezes when you try to load it

  6. #6
    DCEmu Rookie
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    103
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icecoolwas View Post
    btw what would happen if i tried to install a doom Wad?
    Using the wad installer? Oh dear, please don't try that. If you look at the explanation of a WAD file on WiiBrew.org and look up an explanation of Doom WADs, you will see that they're not even close to the same thing.

    You might think of it this way. You know how some of the emulators out for the Wii have .zip file support? Have you tried zipping a non-ROM file and loading it? It's just not the type of data that it's expecting.

    If that's a bad analogy or somebody has a better one, please speak up.

  7. #7
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Very nice, works perfect for me. Now I only have 1 black channel ;P

  8. #8
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    99
    Rep Power
    0

    Default

    Lol I was just wondering what would happen i would never try it lol, they could have chosen another extention though, wad might confuse a few and cause serious problems to their Wii, anyway tehnoir do you know what i did wrong before cos i couldnt install the wad (snes9x) channel to my wii i followed everything

  9. #9

    Default

    Seriously... What's the point? Bushing said their channel would be released before too long.

    It's better to wait for someone who's already proven they know what they're doing.

  10. #10
    DCEmu Newbie
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    99
    Rep Power
    0

    Default

    woo got it to work now, Its awsome, but since i have a pal tv the emulator is usually slow in pal mode so i have to change my wii screen setting to 60hz which it goes kinda blury but faster but the games look like poop but run faster. and sometimes i get an error with a rainbow spectrum saying error bad checksum and its annoying i have to format my sd card when it does that.

    also the wii remote Lib settings are very sensetive move a little bit ull go flying off the edge in mario..

    hope this will all be fixed soon.

Page 1 of 5 12345 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •