Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: cannabis guide lua bug help

                  
   
  1. #1
    DCEmu Legend gunntims0103's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Brentwood, NY
    Age
    31
    Posts
    2,976
    Rep Power
    101

    Default cannabis guide lua bug help

    iv been having problems with the final release of the cannabis guide im wondering if anyone can help it has to do with the LoadA file null (which i cant seem to fix). i think all other bugs has been fixed as yaustar has told me to do. Benh and i cant seem to fix the problem so im open to anyone coming in and taking a look at the script and fixing the problem.

    this is the error that i get

    error: menu1.lua:80: attempt to call global 'LoadA' (a nil value)

    I cant seem to fix it in my script i tried almost everything but nothing works

    -looks like the rapidshare link doent work so i removed it iv uploaded it via post.

    if anyone can help it would be much appriciated i just want to get this app done. So that i can fully focus on my old project.

    thanx

  2. #2
    DCEmu Old Pro BL4Z3D247's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BL4Z3D 24/7 in CT
    Posts
    1,970
    Rep Power
    73

    Default

    damn u bugs!!! damn u to hell!!! hope u work em out gunn, can't wait to see the weed-ictionary
    o0o0o0o...that's a good name for ur app "Weed-ictionary" has a nice ring to it huh? lol

  3. #3
    DCEmu Legend gunntims0103's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Brentwood, NY
    Age
    31
    Posts
    2,976
    Rep Power
    101

    Default

    lol you know what thats a really good and original name i might just change it to that

  4. #4
    DCEmu Old Pro BL4Z3D247's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BL4Z3D 24/7 in CT
    Posts
    1,970
    Rep Power
    73

    Default

    cool

  5. #5
    DCEmu Legend gunntims0103's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Brentwood, NY
    Age
    31
    Posts
    2,976
    Rep Power
    101

    Default

    back on topic--

    i cant seem to work out the problem in the code it happens when the luaplayer trient to go from the transition from the menu1.lua to the start menu.lua. the defined variable LoadA becomes "null" when this happens i dont even know why. There were alot of typos in the script but i have corrected all of that and i still get the same error. actually i think things have worsened since now the menu1.lua loops itself and you cant enter any options i dont know why this is. If worst come's to worst i will just have the cannabis bios in rapid consetion while you press X almost like browing through them.
    The problem started when i created a new menu. A table of contents to veiw all the cannabis strains with out actually giong into them.

    anyhelp would be much appreciated

  6. #6
    GP2X Coder/Moderator yaustar's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,680
    Rep Power
    76

    Default

    You missed a whole chunk of my corrections to "start menu.lua".

  7. #7
    DCEmu Legend gunntims0103's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Brentwood, NY
    Age
    31
    Posts
    2,976
    Rep Power
    101

    Default

    i missed them???

    i did all of them like you said on the luaplayerwindows

  8. #8
    GP2X Coder/Moderator yaustar's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,680
    Rep Power
    76

    Default

    No you didn't.

    Look again: http://www.rafb.net/paste/results/t2T0Qa17.html

    More specifically right at the end:
    if pad:square() and not oldpad:square() and current == 46 then
    load40()
    end

    screen.waitVblankStart()
    screen.flip()

    end

  9. #9
    DCEmu Legend gunntims0103's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Brentwood, NY
    Age
    31
    Posts
    2,976
    Rep Power
    101

    Default

    ok i understand but when i did all the corrections on my comp my command promt didnt show any error until you actually enter the start application but il just use the one that you put up sorry for my incompitence

  10. #10
    GP2X Coder/Moderator yaustar's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,680
    Rep Power
    76

    Default

    I had no problems when running it myself.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •